Ъглови легла от  Геномакс

Най-важният елемент в спалното помещение е леглото. Всички ние търсим подходящото и практично легло, в което да се отпуснем и да си починем пълноценно след дългия и натоварен ден. Но изборът на тази мебел не винаги е толкова лесен, колко изглежда. Леглото трябва да бъде съобразено с интериора, предпочитанията ни за размер, да бъде практично и естествено цената му да е достъпна и атрактивна. В онлайн магазина ни – intershop.bg, горещо препоръчваме на своите клиенти водещия лидер в производството на спални и ъглови легла – Геномакс! Днес ще насочим вниманието ви към ъгловите легла с тази марка и ще ви предложим добри варианти за сън, с които гостната или детската стая ще придобият завършен вид!

Модели и размери ъглови легла

Фирма Геномакс предлагат своите модели ъглови легла в различни размери и цветове. Това, което ги отличава от повечето производители е качеството, което влагат в своите изделия и стилната визия, на която залагат. Сред най-известните модели, които нашите консултанти ще ви предложат са моделите от колекция Сити. Те са изработени изцяло от ПДЧ материал, придаващ стабилна упора на всеки един от тях. При ъглови легла Сити 2001, 2002, 2004, 2005 и 2009 можете да избирате между четири различни модерни цвята: тъмна сонома, дъб гран сасо, орех или венге 316, така че леглото да пасне идеално на интериора ви!

  • Модел Сити 2001 е двойка ъглови легла с ракла, предлагащ се в размер 82 х 190 см, като леглата от този модел се комбинират с еднолицеви матраци.
  • Сити 2002 е ъглово легло с размер 120 х 190 см, идеален вариант за малката стая за гости. Този вариант е практичен, към него има ракла и повдигащ механизъм, чрез който лесно бихте могли да повдигнете матрака и да използвате пространството под него. Матракът, който трябва да си закупите към това легло също трябва да бъде еднолицев.
  • Легло Сити 2004, както и Сити 2005 са ъглови модели с размери 82 х 190 см, при които матракът може да бъде еднолицев или двулицев, като при 2005 леглото разполага с удобна и практична ракла и две чекмеджета.
  • Модел Сити 2009 е добра опция за малко двойно легло с размери 120 х 190 см. Към него има механизъм за повдигане на еднолицев модел матрак. Дъното на леглото може да бъде използвано като шкаф за вашите дрехи и вещи.

Колекция Сити на фирма Геномакс е наистина практична и разнообразна така, че всеки клиент да намери подходящото легло за своята малка спалня, гостна или детска стая. Който и от моделите да изберете, вие получавате висококачествен продукт на супер цена, а онлайн магазин за обзавеждане intershop.bg ще ви осигури и напълно безплатна доставка до всяка точка на страната!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *