Часовници 33 element

Часовници 33 element представляват модерна интерпретация на класически часовник. Минимализмът, изчистеният им дизайн, класическите белези и тънките линии около циферблата създават категоричен имидж на марката.

Часовници 33 element представляват универсален съюз на надеждният швейцарски механизъм Ронда, съчетан с високотехнологични материали: керамика, стомана, титан, волфрам, сапфирено стъкло, което прави тези часовници стилни и качествени аксесоари за модерния гражданин от всеки метрополис.

Основната концепция за марката е простота, качество, достъпност.

33 element гарантира качеството на своите продукти, точно затова има международна гаранция.

Специалният статут на марката 33 ELEMENT се дължи на швейцарската компания за часовници и часовници «Flora Watch SA», която създава часовници от 1848 г. насам.

33 ELEMENT продължава експериментите си с комбинации от различни материали. За да създаде нов модел часовник, 33 ELEMENT комбинира в своя дизайн материали като керамика, стомана, сапфир, кожа и гума.

Непрекъснато се създават нови, оригинални, спортни и въпреки това елегантни керамични кутии за всичките си нови колекции.

Компанията предоставя и голямо разнообразие от цветове в дизайна на 33ELEMENT – от традиционното черно до тъмно синьо и розово злато. Това определено радва представителките на нежния пол и им носи приятни изненади. Разнообразие констатираме и в мъжките колекции на компаниите.

Дизайнерите създават дамски часовници като винаги се съобразяват с изтънчените и непрекъснато променящи се женски вкусове. Невероятно търсен е един от новите модели на компанията в благородно тъмносиня кутийка с луксозен оригинален кристал. Елегантно блестящ върху китката, този изискан аксесоар оформя стила и придава хармония на целия външен вид на притежателя си.

Новите мъжки модели, представени в различни цветове и с разнообразие от цветови комбинации от тъмно синьо и черно до розово злато, включват многофункционален швейцарски механизъм, което 33ELEMENT не е използвал преди.

Безупречното качество на швейцарският механизъм, скъпите материали и минималистичния дизайн, всичко това привлича вниманието не само на класическите ентусиасти, но и на ценителите на съвременното изкуство.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *