Холовата гарнитура – най-важният компонент от всекидневната ни!

Несъмнено едно от най-използваните и предпочитани кътчета в дома на всеки е всекидневната или така наречения – хол. Това е мястото, където най-често посрещаме своите гости, приятели и роднини. Стаята, в която прекарваме по-голямата част от ежедневието си. За това е и много важно какъв избор ще направим при обзавеждането и.

Холовият диван или гарнитура е основния елемент, който прави тази стая толкова предпочитана. При избора на холова гарнитура, ние от Mattro.net ви препоръчваме да не правите никакви компромиси! Все пак тя е й основната причина вие и вашите гости да се чувствате комфортно! При избора на тази мебел е много важно да прецените къде ще я позиционирате, да я съобразите, така че да предлага максимално пространство за повече хора, но и същевременно да е компактна и удобна! Водещ производител, към който ние можем да ви насочим е наш партньор, специализирал се в изработката на висококачествени мебели, а именно фирма Паралел ЕАД. Компанията е със сериозен дългогодишен опит и поддържа голямо разнообразие от модели. Всички видове мебели, сред които и холовите гарнитури се отличават с гарантирано високо качество и стилен модерен дизайн!

Моделите холови гарнитури, които предлага бранда са няколко. Можете да избирате между ъглови или единични варианти. Ъгловия тип са комфортни и функционални дивани, които са лесно приспособими както за големи помещения, така и за по-малки. Тези дивани са много удобни и подходящи дори и за сън. Сред ъгловите гарнитури на Паралел спадат: Холов ъгъл Смарт, Данте, Клео, Кария, Санта Фе, Лилия, Родос, Ариа, Тренто, Монца, Модена, Сицилия комплект 1 и 2, Сицилия П-образен, Малиция, Крит, Хавай, Етна, Имола, Луна Мини, Холивуд Мини, Хюстън Макс, Сена и Луна. При единичните варианти може да избирате между гарнитури – двойки и тройки. Двуместни модели, които можете да видите да разгледате в сайта ни са: Холова гарнитура Сицилия Двойка, Невада Двойка, Диван МП-04 двойка и диван МП-05. Триместни са: Невада Тройка, Олимпия и Сицилия Тройка с механизъм.

Който и от моделите холови гарнитури да изберете, ние ви гарантираме, че ще ви доставят пълен комфорт и удобство! А като комплимент от нашия онлайн магазин за мебели, ще получите напълно безплатна доставка до която и да е точка в страната!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *