Рокля с дамски кецове – идеалното съчетание

Ако сте прекарали детството си с любимия си чифт Converse или с Nike Air Force 1s, вие със сигурност сте привърженик н идеята, че едни дамски кецове могат да бъдат повече от просто удобни – те могат да формират вашия цялостен стил. Но съчетаването на женствения вид на кокетна рокля с чифт кецове не беше досега особено използвано. Със сигурност, никога не сте предполагали, че съчетаването на дамски кецове с малка черна рокля е всъщност уникален тренд!

Нежите рокли, секси облеклата и спортните поли могат да изглеждат неотразимо, когато са в комбинация с правилните обувки. И не само ще спечелите симпатиите на модните фенове заради креативното ви мислене, а най-благодарни ще бъдат вашите крака, защото няма да страдат и да имат мехури от неудобни обувки.

Не е нужно да сте професионален спортист, за да носите качествени спортни дамски кецове. Те, всъщност, могат успешно да се съчетаят със спортно-луксозен джемпър и обикновена черна пола. Изтънчените перли, съчетани с високи кецове на Nike, оформят спортно-елегантен вид, който не изглежда префърцунен.

Ако външният ви вид е по-официален, бъдете максимално креативни като се придържате към един цвят. По този начин обувките няма да се открояват.

Ако искате да струи младежка енергия от вас, съчетайте силен и колоритен чифт кецове с еднакво жизнена рокля. Външният вид е еклектичен и интересен – идеален за една забавна момичешка нощ.

Ако търсите начин да носите кецове в офиса, опитайте се да поддържате професионалния си екип и да избирате чифт обикновени, не толкова лъскави кецове, които няма да привлекат твърде много внимание.

Ако искате да носите любимата си малка черна рокля и през деня, съчетайте я с черни кецове. Те ще отнемат част от изтънчеността.

Ако искате по-женствена визия, изберете минималистични кецове – изцяло бели например.

Дори модните рокли могат да са перфектни в комбинация с тенис кецове. Една копринена рокля може да изглежда твърде формална, за да се съчетава с кецове, но простият стил и странната чанта са това, което ще направят това възможно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *