Парфюми Ralph Lauren – класика в жанра

Модата мени постоянно своите тенденции и нови марки навлизат с пълна сила на световния пазар. Съществуват имена обаче, които имат запазено място по върховете. Вечна класика, като черно и червено. Едно от тях е името Ralph Lauren. Бранд, който с годините постепенно, но сигурно се разраства. Те предлагат на своите клиенти всякакъв род продукти, от артикули за дома до парфюми Ralph Lauren. Няма човек, който да не е чул за марката, дори и тези, които не се интересуват от модни течения. Тя отразява типичния американски стил, с цялата му елегантност, дързост и оригиналност.

Началото на Ralph Lauren е поставено още миналия век. Тогава те предлагали мъжки облекла, а по-късно вкарали и женски такива. С течение на времето и голямата популяризация на името, продуктите с тази марка станали от различни категории. Освен като специалисти в този бранш, те се славят и като иноватори. Създават първата широка мъжка вратовръзка и други нови мотиви в моделите дрехи. Съвсем естествено в хода на своето процъфтяване и огромната вълна на потребление, компанията започва да произвежда парфюми.

Те, както всичко създадено под това име, имат свой почерк и присъствие. Едни от най-известните парфюмеристи в света, са ангажирани в процеса по създаването им. Мъжките и женски парфюми Ralph Lauren, обединяват в себе си неустоим и траен аромат плюс качествена и стилна опаковка. Това ги прави подходящи не само за вашия изискан вкус, но и за подарък, поднесен с финес и добър усет.

Един от най-търсените дамски парфюми на бранда, е Ralph Lauren Big Pony 4. Създаден за съвременната жена – стилна, уверена, но също фина и красива. Как могат да се съчетаят всички тези качества. Отговорът е в парфюма. Опаковката му е лилава, издаваща кралска класа, а върху нея със златен цвят е изрисувана цифрата четири. Флоралните нотки в него допринасят за излъчване на свежест, бодрост и слънчеви емоции. Връхната нотка в състава му е на дива череша. Именно тя прави цялостния аромат да напомня за Ориента и да създава мистика около женското излъчване.

Запазената марка сред мъжките парфюми на компанията е Polo Black на Ralph Lauren. Вдъхновен от типичния американски мъж – силен, властен, възпитан и галантен. Аромат, след който нежния пол не само се обръща, но и непоколебимо го следва. Подходящ за мъже от висока класа, бизнес среди и всички онези, които се припознават в горните характеристики. В съставките си има манго, сандалово дърво и нещо типично за парфюмите от този бранд – градински чай.

Освен прекрасните издръжливи аромати на парфюми, те предлагат и тоалетна вода. Типичен представител е Polo Ultra Blue от Ralph Lauren. Ароматът е подходящ за млади момчета, които държат на добрата си визия и обаяние. Съдържа в себе си най-вече цитрусов акцент, като се долавя лимон, цитрон, мускус и други дървесни нотки. Лек и ненатрапчив мирис, който прави мъжката енергия секси, предизвикателна и неустоима. Този продукт е лансиран през 2018г. и може да се каже, че е нов на пазара.

Това са малка част от десетките имена и разновидности на парфюмите Ralph Lauren. Подходящи са за почитателите на американските тенденции, онези, които са в крак с модата и хората с добър вкус.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *