Пари назаем за студенти

Днес получаването на по-високо образование е водещо в стремежа на всеки интелигентен човек за успешно реализиране на пазара на труда и в живота въобще. В България все още е крайно непопулярен студентският кредит. Банките предлагат такъв продукт, но са малко одобрените за него, било заради това, че не отговарят на изискванията на институциите, било заради малкото познаване на самия продукт. Факт е, че студентите са еднакво нуждаещи се от пари на заем, както и работещите българи.

Решението за студентски кредит е трудно, но е един от удачните начини да се справите успешно с трудностите в ежедневието, докато учим и се подготвяме за живота. Повече от половината студенти се стремят да съчетават ученето с почасова работа или работа без договор. Точно поради тази причина студентите не са желани клиенти от много от банките и някои по-консервативни кредитни компании. Отпускайки кредит на студенти, обаче, се подпомага личностното развитие на младежта и същевременно младежите се учат на отговорно отношение към заемите въобще..

Небанкови финансови институции като Credirect предлагат бързи кредити на българското население в удобен вариант — онлайн кредит. Това е изключително удобна възможност да се реши временен финансов проблем чрез бързо отпускане на заем. Опцията кредит без трудов договор дава чудесна възможност на студентите, които са изпаднали във временна финансова криза да намерят бързо решение, да получат необходимата им сума и после безболезнено да си платят дължимото. Най-честата причина за кандидатстване за пари назаем от Кредирект от студенти е плащането на семестъра.

Кандидатстването за кредити онлайн е бързо, лесно и удобно. На www.credirect.bg ще намерите точни инструкции за начина за кандидатстване, както и условията по различните продукти, които предлага фирмата. Достатъчно е да имате навършени 18 години, да нямате фрапиращи забави в плащанията на предишни задължения и да разполагате с достъп до интернет. Всичко останало става лесно. Попълването на формуляра за кандидатстване не отнема повече от 5-10 минути. Получавате отговор до половин час, а парите можете да получите на банковата си сметка или в брой от най-близката до вас каса на Изи Пей.

Студентите имат нужда от финансови средства не само за плащане на семестъра, а и плащане на наем на квартирата или общежитието, закупуване на учебници, плащане на допълнителни курсове и специализации, които ще дадат възможност на студента да повиши шансовете си за бъдеща реализация в желана професия.

За бързи кредити онлайн могат да кандидатстват както самите студенти, така и родителите им. Решението за това кой ще е титуляр на договора за онлайн кредит е ваше. Не се колебайте, когато имате нужда от пари да се обърнете за помощ към компаниите за онлайн заеми. Можете да осъществите дълго отлаганите си планове още днес като изберете продукта онлайн кредити без трудов договор.

Направете го като попълвате краткият въпросник за кандидатстване, без излишни документи, изисква се само лична карта, без поръчители, трудов договор или други измислени условия. Отговорът относно искането ви за заем ще получите до 15 минути след кандидатстването. Така ще сте спокойни за безпроблемното решаване на финансовото ви затруднение и вашето обучение ще продължи гладко и целенасочено.

Ако все пак вие самите нямате други доходи, освен това, което ви осигуряват родителите, нека кандидатстват те. Така ще отговорят на спешната ви нужда за пари, без да нарушават семейния бюджет и да отлагат плащането на месечните сметки.

Въпреки битуващото мнение, че студентите са неплатежоспособни, практиката показва съвсем друго. Много работодатели, особено в градовете с университети, предпочитат да наемат учащите младежи. Те предлагат гъвкаво работно време и приемливо за студентите заплащане. Така студентите се превръщат в добри клиенти на кредитните институции, особено за по-малки суми.

Кредирект цени всеки свой клиент и не ги дискриминира с неизпълними условия. Достатъчно е клиентите да имат доходи и да си плащат редовно, както изисква погасителния план в договора.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *