Онлайн репутация

Онлайн репутация

„SEO услуги от Талов” предлага професионални услуги по управление на онлайн репутацията чрез комплекс от действия, чрез които да бъде постигнато опровержение на неверни клевети и хули от страна на жълти интернет издания или лица, които имат интерес да сквернят името на дадена светска личност онлайн. Идеята е да бъдат изчистени недоразуменията и да се постигне някакъв консенсус с обвинителната страна чрез преговори или пък представяне на аргументативни материали в полза на опровержението.

ORM вече започва да се превръща в неизменна част от нашето ежедневие, тъй като недоброжелателните хора са навсякъде и във всеки един момент може да се окаже, че бива разпространявана напълно невярна информация с цел опетняване името на дадена организация или физическо лице. Разбира се, в много от случаите подобни обвинения не са напълно безпочвени, но доста често се получава значителна хиперболизация на случилото се, което пък може значително да урони престижа на фирмата или лицето, за което става дума.

„SEO услуги от Талов” може да менажира Вашата репутация в интернет, елиминирайки отрицателните новинарски материали чрез публикуване на разяснителни текстове под формата на новинарски публикации или просто ежедневни постове в изготвени за тази цел блогове, чрез които да се покаже на потенциалните клиенти и въобще хората, обвързани по някакъв начин с клиента, че негативната информация, разпространена по негов адрес, е невярна и недостоверна, като е опит за злоупотреба от страна на клиент, който поради някаква причина е недоволен от услугата, която е получил в замяна на заплатеното от негова страна.

ORM е услуга, която за момента се използва сравнително рядко в българското интернет пространство, но тенденцията е все повече хора да се възползват от нея, тъй като наистина е много ефективна и може да изясни ситуацията при някакво недоразумение. Най-просто казано, това е една добра реклама, която Ви позволява да се приближите максимално до потенциалните си клиенти и им дадете информация за себе си и компанията, която представлявате. Оттук нататък преценката и крайното решение е само и единствено тяхно.

„SEO услуги от Талов” има богат опит при мениджмънта на онлайн репутацията и може да Ви оферира с изключително качествени оферти за този тип маркетинг. Не се колебайте и ако имате някакви неясноти или въпроси, свързани с предлаганата от фирмата ни услуга, свържете се с професионален служител на компанията още сега, за да направим безплатна предварителна консултация и изясним всичко, от което се интересувате във връзка с ORM.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *