Няколко творчески идеи за преобразяване на вашата къща под наем в София

С пролетното пробуждане на природата, нюансите на сивото се превръщат в ярка и весела палитра. Опитайте се, да актуализирате интериора с няколко прости решения и внесете нотка пролетен дух във вашия дом!

Предлагаме ви, няколко творчески идеи за преобразяване на вашата къща под наем в София. Те са ни предоставени с любезното съдействие на Unique Estates.

Сменете декоративните възглавници

Декоративните възглавници моментално ще оцветят хола ви. Кажете сбогом на облачните сиви, земни бежови и снежно-бели нюанси. Вместо това, освежете дивана с пищни зелени, слънчево жълти и тропически оранжеви тонове.

Ако знаете как да шиете поне малко, опитайте сами да направите декоративни калъфки за възглавници! Така не само ще спестите пари, но и ще решите проблема със съхраняване на мрачни зимни декори. Поне до следващия сезон.

Спални и килими

Освежете с един или повече малки килими. Модерните дизайни с геометрични щампи или големи цветни петна работят добре. Имайте предвид, че през пролетно-летния сезон, килимът няма нужда да затопля краката ви. Сега той, може да е доста миниатюрен и по-тънък от зимните пухкави килими.

Използвайте огледала

Добавете светлина с огледала! Те не само ще блестят във вашата къща под наем в София, но и ще придават слънчева светлина, която визуално ще разшири пространството. За осезаем ефект е достатъчно дори едно красиво огледало в далечната стена на хола.

Сменете завесите

Кажете сбогом на тежките зимни завеси, които крадат слънчева светлина и топлина от стаите. Вместо това, закачете по-леки завеси, които ще ви предпазят от любопитните погледи на минувачите. Те няма да пречат на потока слънчева светлина.

Боядисайте стената

Ако този сезон сте готови за по-сериозни промени, тогава вземете ярка боя, четки и боядисайте централната стена на хола, спалнята или кухнята – изборът е ваш!

Нюансите на жълтото ще донесат радост. Оранжевото ще енергизира за целия ден, а естествените зелени тонове ще добавят здраве и спокойствие в интериора.

Носете цветя у дома

Колкото и зловещо да звучи, цветята са лесен начин да подобрите настроението и да мобилизирате дома си за сезона на слънцето и природата. Нарциси, зюмбюли, лалета и дори класически рози – всякакви цветя сигнализират на нашето подсъзнание за пробуждането на природата от зимния сън.

Поставете по една ваза или саксия във всяка стая, така пролетта ще ви следва на всяка стъпка.

Така, надяваме се тези няколко творчески идеи за преобразяване на вашата къща под наем в София да са ви били от полза.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *