Макси рокли за специален случай

Мили красиви дами, престанете да се тревожите за вашите размери с няколко Х, радвайте се на своите разкошни форми. Погледнете картините на Рубенс – тогава закръглените дами са смятани за идеал за красотата. Наистина, от тогава идеала се е променял няколко пъти, но помнете, че мъжът, който вие избрал, иска да чувства вашата мекота и нежност не само в духовен, но и във физически смисъл.

Това, разбира се, не означава че не трябва да се отделяте от хладилника и да не правите нищо, за да се избавите от излишните килограми. Диети, физическо натоварване и други по-малко или повече тежки мерки за отслабване са предмет на отделен разговор, а сега е важен въпроса за избор на макси рокли за специален случай.

Така да се каже повечето девойчета решават този проблем още в детската градина, но към момента на встъпване в брака те са пораснали – и девойките, и техния обем, и избора трябва да се ограничава с особеностите на фигурата.

Не разчитайте на това за седмица да снемете 5 кг. Избирайте изделие по вашата фигура, така че да не се образуват гънки по корема и в страни. Изборът на макси рокли трябва да е съобразен с фигурата на дамите. Когато се погледнете в огледалото трябва да сте критични към себе си, но и да отчитате своите предимства – красиви рамене, пищни гърди.

При много девойки фигурите са чудесни, но има излишни натрупвания по корема и бедрата. Като се изхожда от това, то тактиката е ясна – трябва моделите да скриват недостатъците, а да подчертават предимствата на фигурата.

Правилно избраните сватбени макси рокли позволяват на булката в най-прекрасни си ден да се чувства прекрасно, да е изпълнена с живот. Дизайнерите постигат изработване на подходящите сватбени изделия като ползват различни свои идеи за корекция на определени елементи на силуета.

Подбира се подходящата дължина в зависимост от вида на тялото. Съобразяват се моделите макси рокли с особеностите на тялото – съотношение между горна и долна част, пълнотата на ръце и бедра.
Всичко се прави с цел визуално да се удължи силуета, да се предаде елегантност на фигурата и самочувствие на дамата.

За сватбените макси рокли се избират подходящи материи – леки, падащи много добре, което осигурява красота и елегантност.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *