Летни разходи и бързи заеми

Няма вече сезон, в който разходите да са по-малко. През зимата разходите са предимно за отопление, пролетта и есента харчовете се съсредоточават около ученици, абитуриенти, студенти и консервиране на храни. Лятото пък е време за отпуск и трябва да се финансира семейната почивка. Разходите са непрестанни.

За съжаление, заплатите на повечето хора не надвишават минималната и издръжката на едно семейство става все по-трудна. Все по-често хората прибягват до кредитиране, за да могат да направят нещо повече от плащане на сметките и осигуряване на храна за дома.

Помислете, кога за последен път изведохте семейството си да вечеря навън? Колко пъти в месеца можете да си позволите да си направите малка семейна екскурзия до някоя близка до вас забележителност? Трудно ви е да отговорите. Много хора са в това положение. Когато искат да направят нещо подобно или да направят освежителен ремонт на дома си, трябва да търсят бърз заем.

Лятото е в разгара си и почивката на море е възможна, ако сте заделили предварително пари. Има една тънкост, обаче. Още в началото на сезона всички луднаха по летуване в Гърция или Турция и предплатиха почивките си там. Ако вие не сте от тези пътешественици, имаме добра новина за вас. От средата на август по нашето Черноморие цените на услугите падат значително. Така се очаква да бъде спасен сезона, а и да се даде шанс на всички, които не са успели да си уредят почивката, да използват по-ниските цени.

Сега е моментът да си изберете курорт и хотел, в който да прекарате няколко дена. Платете сметките, които дължите. Ако има такива, които все още не са готови, отделете ориентировъчна сума. Така ще сте наясно с какво разполагате за почивката. Това, което не ви достига, можете да вземете във вид на бърз заем от CITYCASH.

Харесайте си оферта и направете резервация. Повечето хотели държат да си платите като пристигнете. След това кандидатствайте за нужната ви сума в кредитната компания. Изберете си подходяща сума и срок за погасяване. Попълнете формуляра за кандидатстване и изчакайте одобрението си. То няма да е повече от 20-тина минути. Можете да изберете месечни, седмични или двуседмични вноски за погасяване на заетата сума. Направете погасителния си план в съответствие с начина на получаване на заплатата и аванса ви.

След като получите обаждане с новината за одобрение, трябва да сте си избрали начин, по който да получите сумата, за която сте кандидатствали. Това е възможно да стане в офис на компанията, който е най-близо до вас или да се срещнете с мобилен консултант, който да ви донесе парите и да подпишете документите си. Това може да бъде уточнено още в началото на кандидатстването ви. В случай, че имате някакви въпроси, чийто отговор не сте намерили на сайта на компанията, обадете се на телефона, поместен в страницата. Не оставяйте неизчистени въпроси, за да не се разочаровате от нещо, което не сте знаели, а е важно за кредита.

Разпитайте за наличието на някакви допълнителни плащания и такси, за възможност за предсрочно погасяване на кредита и какви са условията за това. Важно е да се знае какви са санкциите при евентуално просрочие на вноска. Случва са да се забави заплата или изплащането на болничен, тогава ще за забави и плащането на вноската, ако е на същата дата. За да знаете како да правите в подобна ситуация, разберете как може да бъдете санкционирани. Ако наистина ви се случи подобно неща, препоръчително е да се обадите на консултанта и да споделите проблема си. Не е желателно да се налага да ви търсят от компанията, за да разберат защо бавите плащането.

Не губете време, а започнете да търсите вашето райско място за почивка. Резервирайте местата и весело лято.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *