Ламелни помпи – важна информация

Ламелни помпи се използват основно от хранително-вкусовата промишленост, тъй като чрез тях се осигурява безпрепятствен трансфер на различни храни и напитки. Разбира се, този вид помпи е подходящ за преноса на високо и ниско вискозни флуиди, което ги прави отличен инструмент и за други индустриални цели. По-долу ще научите повече за тяхното приложение.

Какво трябва да знаем?
Производителите на сокове, желета, мармалади и други гъсти храни, се насочват към употребата на ламелни помпи, защото те са много подходящи за транспортиране на високо вискозните вещества. Конструкцията на помпите е много издръжлива, а работата със съоръженията е лесна и не изисква от ползвателите да имат предварителна подготовка.

Високата емисия и лекотата на ламелните помпи са техните най-добри характеристики. Поради тази причина те са предпочитани, не само за индустриални цели, но и за битови нужди от вида на пренос на вино, нектари, сокове и каши. Достъпната им цена е още една причина да ги използвате по предназначение, като преди това е добре да се запознаете с начина на работа.

Здравината на този вид помпи ги прави годни за максимално натоварване. Вашите ламелни помпи не дават чести дефекти, така че спокойно можете да ги пуснете в експлоатация. Разбира се, при покупката на съоръженията получавате сертификат за качество и дълга гаранция.

От многото видове помпи, които се предлагат на пазара, ламелните се отличават с много добри показатели. На вас се пада задачата да ги изберете, когато осъществявате транспортиране на абразивни, чувствителни, твърди и вискозни вещества. По-важното в случая е, че получавате помпа, която предоставя висока функционалност, качествено представяне и лесна работа.

В обобщение
Ако работите в сферата на хранително-вкусовата промишленост или производството на козметични продукти (кремове, помади, гримове), то спокойно можете да заложите на отличните качества на ламелни помпи. Последните ще спомогнат за по-лесното и бързо придвижване на различните видове вещества, а това е от ключове значение за бизнеса ви.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *