Виртуална реалност -рожден ден

Клуб за виртуална реалност – Място за рожден ден

Модерните технологии за виртуална реалност, за които доскоро гледахме само в киното, днес са достъпни за всички. В столицата вече има клубове, които предоставят достъп на гражданите до виртуалния свят и предимствата на тези технологии се използват ефективно.

Виртуалната реалност не е само начин да се забавляваме, а и огромен шанс за бизнеса да популяризира своите продукти и услуги. С помощта на компютърно-генерираната триизмерна среда, човек се слива с виртуални свят съвсем естествено. В този виртуален свят той може да се докосне до всичко, което му бъде предоставено и да го използва.

Това е нов начин за много популярни брандове да рекламират своите нови постижения и да предоставят възможност на хората да ги изпробват, дори и само виртуално. Този начин на презентация се използва все по-смело не само от чужди, но и от български компании. Това е уникален начин клубовете да покажат на хората колко неизмерими са човешките възможности и как всичко може да бъде постигнато, ако имаш малко вяра и си упорит.

Разбира се, тези клубове са хит в момента, защото предлагат нещо ново и впечатляващо. Всичко, което се случва в тях е едно голямо забавление, независимо дали става дума действително за игра или просто за презентиране на продукт или услуга.

Научно доказано е, че посредством ефектна визуализация информацията се приема от човешкия мозък до 60 000 пъти по-бързо.

Прекрасен опит споделят някои туристически агенции, които са правили презентации на екзотични маршрути в някои от столичните клубове за виртуална реалност. С помощта на модерната техника те успяват да заведат хората до кътчета, за които дори и не са предполагали присъстващите.

Разбира се, като всичко ново, така и виртуалната реалност все още не е напълно разбрана и приложена. Предстои още дълъг път към разкриване на уникалните й възможности и пълния й потенциал за бизнеса и забавленията. Всичко е въпрос на време.

Един от най-популярните клубове за виртуална реалност, който е подходящ за детски рожден ден София, е TeamPlay.Zone!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *