Изберете правилното осветление за вашата баня

В наши дни, банята не е просто място за къпане, а помещение, с естетически интериор и важно значение. Има различни фактори, които ще превърнат в банята в любимото ви място в дома. Един от тях са мебелите – тяхното разположение, цветовете и формите им. Друг фактор, именно този, на който ще обърнем повече внимание, е светлината. Разположението, силата и цветовете му са от изключителна важност, за да постигнете един впечатляващ и изискан вид.

Как да придадете елегантен и модерен вид на, чрез led осветление

Led осветление за баня е един чудесен избор, за да разнообразите интериора, в случай,че вече ви се струва скучен или ако сега избирате нов, с по-модерен облик. Едно от важните решения, които трябва да вземем, когато става въпрос за ремонт на банята е осветлението. Важно е, поради куп причини. Освен стилно и подходящо за цялостния дизайн, то трябва да бъде издръжливо, с дълъг период на употреба и безопасно. Правилното решение, с ниска консумация на ток и дълъг живот, са светодиодните тела или още наречени лед светлини. Gaudi DS предлагa различни видове, с различна употреба и в различни цветове, за да може да откриете точно това, което да е идеалното за вас.

Места за инсталация

Пуснете въображението си да работи и създайте истински шедьовър със своите нови светлини. Инсталирайте led светлини на:

  • стените;
  • тавана;
  • огледалата;
  • мебелите.

Един от най-често срещаните варианти са луничките за таван, които освен като допълнителни, могат да се използват и за основно осветление. Важно е да отбележим, че крушките могат да бъдат в различни цветове. То придава изисканост, показва стил и елегантност и е изключително подходящо за малки мокри помещения, които буквално ще “засияят” под него. За да е още по-интересен интериора, сложете led ленти по и в мебелите. Определено ще получите ефект, който ще бъде забелязан дори и от на разсеяният гост в дома ви. И последно, но не на последно място, за тези, които обичат да прекарват повече време пред огледалото, независимо дали то е в банята или на друго място в дома, led осветлението е истински рай. Изберете форма, дължина и размер и създайте уютна, модерна и елегантна атмосфера.

В какъв цвят се предлагат в онлайн магазин Gaudi-DS

Стандартните са сиво и бяло, но за хората с по-разчупено мислене и креативност, разнообразието от цветове е по-голямо. Светлината може да бъде неутрална, по-топла или по-студена. Всичко зависи от вашите предпочитания и това какъв ефект искате да получите. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *