American English Academy

Американо-английската академия осигурява транспорт за възпитаниците си

Американо-английската академия е известна с това, че освен перфектна подготовка , осигурява на своите ученици всякакви удобства с цел да ги накара да се чувстват комфортно и уверени в способностите си. Така децата дават максималното от себе си и се радват на общуването и ученето в училище.

Учебното заведение е единственото в страна, което осъществява обучението по две учебни програми – българска и американска. Така децата перфектно усвояват английския език без да влизат в противоречие с изискванията на МОН.

Една от услугите, които Академията предоставя на своите възпитаници е осигуряването на транспорт от дома до училище. Тази услуга е голямо улеснение за родителите. Тъй като не всеки родител може да осигури превоз на детето си от и до училището, осигурява се транспорт от Академията. След приключване на часовете, превозното средство извозва децата до спирките, които предварително са уточнили с родителите.

Родителите могат да заявят извозването на детето от определена удобна спирка до училището. Разбира се, изисква се спазване на часовете на тръгване и пристигане на спирката. Ако детето не е на предварително уточнения адрес в точния час, шофьорът потегля. След този момент родителят има грижата да вземе или закара детето си в училището.

Препоръките на ръководството на училището е родителите да имат грижата децата да са навреме на предварително определеното място. Така ще се предотврати допълнителното губене на ценно време и закъснение или отсъствие от часовете.

В Академията се спазват строги правила и в случай, че се налага отсъствие на детето от часове в определена част от деня или за целия учебен ден, родителите трябва да предупредят ръководството.

Грижа на родителите е да научат децата си да се държат дисциплинирано в транспортното средство и да спазват правилата като използват коланите за безопасност.  Важно е детето да не предизвиква смут в превозното средство, да не цапа и руши. Те не трябва да пречат по никакъв начин на шофьора да превози безопасно своите малки пътници.

Сайт: AEA – International School Sofia

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *